Omotiverad.

Det har nästan gått 2 veckor sedan jag skrev ett inlägg sist!
Jag har antingen haft fullt upp eller varför trött eller för omotiverad för att skriva. Fullt ös, medvetslös är lite min livsstil och jag kör på i 100 så länge jag orkar och sedan återhämtar jag mig.
 
Påsklovet avslutade vi med en tur till Järvsöbacken och hade en toppendag i vårsolen men snökvalitén var usel och det var iskristaller som vallade i pisten och klistrade fast under skidorna i värmen. Men grabbarna var nöjda och vi hade med vännen Alfred, som gjorde sitt bästa med att hänga på vilddjuret Leon.
 
Sedan har vi haft en massa annat roligt för oss också. Vi har gått på hockey, bowlat, spelat föräldramatch i ett av innebandylagen, varit på badhuset, kollat på fotboll och besökt Järvzoo.
Och tillbringat en hel del av tiden med virvelvinden Henry!
Barnen är tillbaka i skolan och har fullt upp med att knyta ihop terminen innan sommarlovet och jag jobbar, tränar, dricker kaffe, är med Henry och vilar😊
 
Det börjar bli hög tid att lägga energi på trädgården nu när snön försvinner mer och mer och en rejäl omgång med sopen och krattan ligger högt på priolistan! Hittills så har städningen inomhus fått gå före då vi tillbringar väldigt lite tid hemma. Barnen är ofta hos kompisar eller idrottar och jag sköter mitt.
Så ofta slänger vi oss bara på varsin soffa och pustar ut efter dagen och röjer det mest nödvändiga och ser till att tvättmaskinen går med jämna intervaller.
 
I morgon är jag ledig men skall starta dagen med ett helkroppspass med Nea och Walter på gymmet. Det är första natten som Nea är själv med båda barnen så vi får väl se om hon orkar sig upp. Jag tränar nog ändå eftersom jag ändå skall skjutsa iväg barnen till skolan och det är skönt att ha träningen klar. Det trodde jag aldrig skulle hända eftersom jag gärna sover på morgonen och är full av energi på kvällarna. Kanske har jag lyckats ändra lite på min dygnsrytm.
 
Christian har jobbat natt de senaste dagarna och kommer hem igen i morgon. Han brukar dyka upp någon gång efter lunch, så då har jag gott om tid att träna och duscha. Är det inte för kallt så kanske Nea följer med på en promenad. Sen har jag gett mig fasen på att sista tentan skall skickas in i morgon, och jag har kommit en bra bit på vägen, så när Christian väl är hemma lämnar jag över allt ansvar på honom och begraver mig i makronutrigener! Leon har trumlektion och August har lagfotografering med fotbollslaget, det får de lösa tillsammans med sin pappa.
 
Bäst att jag svidar om för natten och ser till att få några timmar i drömmarnas värld så att jag är pigg och fräsch i morgon! 🤘

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
 
 
 
 
 
 
 

Visa fler inlägg