Pollen.

Träna, sova, jobba, sova.
Ungefär vad jag har för mig. Ungefär vad energin räcker till för jag tror att jag påverkas av pollen och är konstant trött och snorig.

I 14 år har allergin varit frånvarande, precis under de 14 år som jag felmedicinerade med Litium. Den medicinen gjorde mycket saker i kroppen och förutom att den höll pollenallergin i schack så är det enda andra positiva att den såg till att jag blev frånstötande för myggorna. Jag hade så mycket ödem, så myggorna fick antagligen inte tag på något blod genom huden😂

Under alla år jag tillbringat på fotbollsplaner somrarna igenom så har pollen varit ett stort problem. Gräspollen. 
Inför träningarna fick jag preppa med antihistamin, nässpray och ögondroppar. Ändå kändes det ibland som att andas genom ett sugrör och jag blev lätt andfådd.
Så är det allergin som är tillbaka igen så är det inget jag välkomnar med öppna armar.

Jag ber verkligen om ursäkt att jag är så osocial just nu, och jag kan till 100% erkänna att det beror på att jag är däckad. Jag orkar med en kraftansträngning om dagen och ofta blir det ett gymbesök eller kansliet. Sen åker jag på firmakaffe men måste åka hem när jag blir för trött, kastar i mig någon lättare lunch och slocknar fram tills barnen skall hämtas på skolan. Orkar jag så kan det bli ett besök hos Henry, men oftast lägger jag mig igen, fixar någon middag till grabbarna och sen sover jag igen. Några kvällar har jag vaknat till och tagit en promenad, bara för att göra av med energi så att jag kan sova på natten.

Så idag tog jag antihistamin igen och hoppas att utslagen inte kommer tillbaka. Att vara så här trött är verkligen inte hållbart!
Jag skulle vilja ha tillräckligt med energi för att kratta klart i trädgården, flytta på några buskar, tvätta fönstrena och dammsuga ur bilen! Inte bara vara liggande så fort jag är hemma.

I morgon tar jag ännu en allergitablett och då kanske dagen blir bättre. Som vanligt har jag inte tid att vara vilande och bara för att det är helg så är man inte alltid ledig!
August har träning i morgon eftermiddag, sedan skall han på kalas på lördag eftermiddag samtidigt som Leon skall till tandläkaren och på söndag är det fotbollsmatch klockan 09.00 på KG.

Så kom igen nu kroppen och fungera!😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Visa fler inlägg