Nya tag.

Fy fan vilken skitdag.
Bara så. Bara skit.

Puh! 
Jag skulle aldrig ha klivit upp ur sängen i morse men nu tar vi nya tag och laddar om.
Lite sömn brukar få det mesta att kännas bättre.

Ljusglimten var ett snabbt besök hos Henry och Walter. Få spy lite galla över folk med Nea.
Inte i praktiken. Henry däremot sa till att han skulle gå ut och bajsa på altanen, så det gjorde han. Det som funkar för vissa…🤷‍♀️

Vi tog silvret i DM och jag är mycket stolt över grabbarna i laget! Självklart fick vi den sämsta domaren och det är dags att lämna in ett klagomål, på riktigt. När hon dömer våra tjejlag så får hon spelarna att gråta!

Jag känner för tillfället noll sug att åka till fjällen i morgon, men Leon skulle bli riktigt besviken om vi ställde in. Han har väntat hela vintern på det här men jag har jobbat i stort sett varje helg eller så har vårt lag haft match.  Jag har för mig att vi har haft en helg när det var ledigt båda dagarna, men då jobbade Christian. 
Hade det varit sommar så hade jag åkt själv, men man vet aldrig vad som väntar när det är vinter. Det är inte säkert att det är skottat hela vägen upp på fjället när det inte är lov, det kan vara över 2 meter snö, stugan är helt nedfrusen och elen är avstängd, likaså vattnet och det tar tid att starta upp allting om man är själv. 
Jag vet inte heller om jag kan åka skidor över huvud taget och får kanske nöja mig med att se de andra komma ned för backen.

Jag har en del jobb som jag kan göra bort och varför inte börja på den sista examinationsuppgiften?! Kostplaneringen.
Så får jag ta tag i verkligheten och vardagen igen när jag kommer hem.

Många bäckar små får tillslut floden att svämma över. Mer än så är det inte.
Det löser sig. 
Även fula människor kan ha en vacker insida. Och tvärtom. 

(null)

(null)


Visa fler inlägg